17 oktober 2017

PERSBERICHT Expositie
Marcel Bastiaans

Vanaf 18 November 2017 gaat de Oirschotse kunstenaar Marcel Bastiaans exposeren in het Kruysenhuis. Reeds meerdere malen heeft hij daar geëxposeerd, hetgeen bijzonder is gezien zijn drukke internationale expositie-agenda. Maar dat komt omdat Oirschot en haar Kruysenhuis een bijzondere plek in zijn hart innemen. En het Kruysenhuis is hem daar dan ook zeer dankbaar voor.

Marcel is een zeer getalenteerde kunstenaar, die werkt vanuit zijn eigen levensbeschouwing, die eigenlijk simpel is: ”Doe wat je leuk vindt en de rest valt vanzelf op zijn plaats.” Of “Genereer positieve energie en je trekt daarmee ook positieve energie aan.” Simpele principes gecombineerd met een overdosis aan talent voor datgene wat hij leuk vindt om dagelijks te doen, leveren indrukwekkende kunst op, waarvoor internationaal zeer veel belangstelling en waardering bestaat.

Marcel exposeert en verkoopt wereldwijd. Maar hij werkt ook letterlijk internationaal in diverse ateliers, namelijk in Manhatten, Ibiza en Oirschot. De toevoeging “ROOTS” aan de  titel van zijn expositie is dan ook een kwinkslag naar Oirschot waar hij toch altijd ook weer terugkeert. “Stardust” verwijst naar het gebruik van goud in zijn werken.

De expositie is te bezoeken van 18 november 2017 tot en met 3 december 2017 in het Kruysenhuis in Oirschot en is zeer aan te bevelen.

www.marcelbastiaans.com

terug naar boven